Patty Burger Yang Sedap

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Nak rahsia patty burger yang sedap? Sila baca sampai habis ya.

Bisnes burger merupakan suatu bisnes yang tidak asing lagi dalam kehidupan kita seharian. Disebabkan modal perniagaan yang tidak membebankan menjadi sebab kenapa bisnes burger adalah bisnes yang majoriti diusahakan di Malaysia.

Terutama sekali buat mereka yang  ingin menjana pendapatan sampingan yang terlajak lumayan. Mau tak lumayan? Sebulan boleh menjana pendapatan sebanyak 5 angka. RM1000 dah masuk 4 angka. Kalau 5 angka???

RM10,000 sebulan???

Wow!!!

Inilah menjadi penyebab kedua kenapa majoriti golongan belia ataupun anak muda menceburkan diri dalam perniagaan menjual burger.

Namun, bukan muda untuk menjana pendapatan 5 angka sebulan jika tiada sesuatu yang special pada perniagaan tersebut.

Dalam bahasa yang mudah difahami ialah pelaris perniagaan.

Dalam bidang masakan, pelaris perniagaannya mudah sahaja. Tidak perlu keluarkan modal yang banyak pun. Tidak perlu jumpa bomoh ataupun pawang yang handal dan terer semata-mata inginkan pelaris perniagaan.

Dalam bidang masakan, pelaris yang paling utama sekali ialah “kesedapan”. Sedap di mulut pelanggan ialah pelaris yang sangat bernilai.

Sama juga dalam perniagaan menjual burger. Hanya mencari cara untuk menjadikan burger itu sedap dan tidak mengecewakan mereka yang membelinya.

Apakah perkara yang penting dalam bisnes membuat burger???

Jawapannya ialah Patty Burger. 

patty burger yang sedap
Patty burger sendiri lebih ummmppphhhh!

Tapi macam mana nak buat patty burger yang sedap???

Jawapannya ada di sana –>> Cara Buat Patty Burger Yang Super Duper Sedap.

Patty burger yang sedap
Bukan senang nak buat Patty Burger sendiri…

Ya. Bukan senang nak buat Patty Burger sendiri. Sedap pula tu. Bukan tak boleh buat Patty Burger sendiri. Boleh jer. Akan tetapi kita terpaksa berkorban masa yang agak lama.

Ada baiknya kita dapatkan resepi rahsia patty burger daripada mereka sudi memberi dan berkongsi. Disamping dapat menjimatkan masa, ia juga boleh membantu melariskan jualan dalam masa yang terdekat.

Kenapa???

Sudah semestinya patty burger yang dikongsikan itu boleh dipercayai kesedapannya.

Jadi, apa yang harus ditunggu lagi. Jika serius dan berminat untuk menjana pendapatan 5 angka sebulan dengan bisnes burger, pastikan dahulu patty burger sedap dan penuh berselera.

Comfirm! Bukan 5 angka sebulan mampu dijana, malah lebih dari itu.

Cara Senang Jahit Jubah Empire Cut

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sedang mencari cara senang jahit jubah Empire Cut?

Anda sedang berada ditempat yang betul jika YA jawapan anda.

Cara Menjahit Jubah Yang Betul
Sekadar Hiasan : Jubah Princess Cut

Oh ya. Sebelum saya ke perenggan yang seterusnya, saya ingin memohon sejuta kemaafan kerana sudah lama tidak mengemaskini laman Pondok Papan. Minta maaf, minta ampun kepada mereka yang setia berkunjung ke laman ini. Setahun yang lepas, banyak perkara yang terjadi. Daripada apa yang terjadi itulah, saya terasa agak malas untuk membuat sebarang kerja.

Akibatnya, saya telah berjaya dengan cemerlang meninggalkan blog Pondok Papan tanpa ada sebarang pengemaskinian.

Berbalik kepada tajuk.

Cara senang jahit jubah Empire Cut.

Betul ke ada cara senang untuk menjahit jubah Empire Cut?

Ya. Ada caranya iaitu dengan membeli panduan menjahit Jubah. Haha. Dalam dunia ni mana ada perkara yang susah. Betul tak? Kadang-kadang kesusahan itu wujud akibat daripada sikap berputus asa. Sikap malas yang membuak-buak. “Mindset” juga memainkan peranan yang amat penting.

Tapi betul la… Panduan Menjahit Jubah ada cara yang senang untuk membuat sehelai Jubah Empire Cut.

Review Of Ebook Panduan Menjahit Jubah

Didalam panduan menjahit jubah, ada 5 bab semuanya. Dan setiap bab itu mempunyai jalan cerita yang berbeza.

cara senang jahit jubah
Screen Shot : Review Copy Panduan Menjahit Jubah

Ditunjukkan cara untuk menyiapkan sehelai jubah. Pendek kata, dari A sampai Z ilmu berkenaan dengan menjahit jubah ada didalam panduan ini.

cara senang jahit jubah
Secebis ilmu yang terdapat dalam panduan menjahit jubah…

Sebab itulah… Kalau nak senang jahit jubah Empire Cut, kena dapatkan eBook Panduan Menjahit Jubah ni. Tambahan pula, hari raya bakal menjelma tidak lama lagi. Elok sangat kiranya anda bermula dari sekarang untuk belajar membuat sehelai jubah.

Dan tidak mustahil, apabila sudah ada asasnya, anda mampu menyiapkan design-design jubah citarasa sendiri. Semua itu tidak mustahil. Selagi ada daya, selagi itulah kita mampu mencipta.

Apa yang penting, tepuk dada, tanyalah selera.

Oh ya. Kepada mereka yang teringin untuk mendapatkan Review Copy Panduan Menjahit Jubah, boleh emel saya di : pondokpapan[@]gmail.com.

Maklum aje la. Kita mempunyai citarasa yang berbeza. Sebelum membeli ebook Panduan Menjahit Jubah, boleh tengok review copynya terlebih dahulu. Jika berkenan, boleh terus membelinya.

Ye dak???

KLIK >>> Panduan Menjahit Jubah

Buat Duit Di Rumah