Masa Untuk Bangkit Semula

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Selamat tengahari buat semua rakan pembaca blog Pondok Papan. Bersyukur ke hadrat Ilahi kerana kita masih mampu untuk mengecapi nikmat dan rahmat yang diberikan. Diberi kekuatan fizikal dan mental untuk meneruskan kehidupan yang kian mencabar ini.

bangkit semula
Indah sungguh alam ciptaan-Nya

Sudah lama blog Pondok Papan sunyi daripada kunjungan rakan blogger sekalian. Kalau dilihat menerusi statistik traffic di laman wordpress, bilangan yang singgah membaca di blog Pondok Papan semakin hari semakin berkurangan. Kerancakan menjana pendapatan melalui program Jobdirumah sekarang ni pun dalam keadaan hambar sahaja.

Ini adalah masa untuk bangkit semula demi meneruskan kesinambungan impian dan harapan sewaktu penubuhan blog satu masa dahulu. Oleh itu, dugaan dan rintangan yang datang, hadapinya dengan hati yang redha dan dengan penuh kesabaran. Jangan jadikan itu sebagai alasan untuk kita terus maju mendaki tanga-tanga kejayaan. InsyaAllah.

Dimana ada usaha, disitu ada hasilnya. Ini adalah artikel mencari mood untuk bangkit semula. Mungkin saya kena lakukan sesuatu untuk melihat aliran traffic keluar dan masuk dalam keadaan sempurna.

6 thoughts on “Masa Untuk Bangkit Semula”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge