Belajar Cara Menjahit Baju Melayu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Selamat malam semua. Jam menunjukkan pukul 1.20 pagi. Suasana hening dan sunyi membangkitkan semangat untuk menulis artikel yang bertajuk belajar cara menjahit baju melayu. Suasana malam yang sunyi ini membuatkan fikiran tenang dan tak kusut masai mencari idea. Namun, ada sesuatu yang mengganggu perasaan waktu ini. Selalu kena kacau. Geram pun ada.

Nyamuk, nyah kau dari sini. Arghhhh tension. Hehe. Ok saya tak nak rosakkan artikel ni dengan gangguan nyamuk penghisap darah. Biarkan dia meneruskan tugasnya dan saya meneruskan tugas saya.

Dalam artikel kali ini, saya nak kongsikan dengan anda semua berkenaan dengan harga baru ebook panduan menjahit. Terdapat banyak kelebihan apabila seseorang itu mempunyai kemahiran menjahit. Salah satunya boleh buat duit. Masa sekarang ni amat sesuai untuk belajar menjahit baju. Raya pun dah tak lama. Semestinya bulan puasa ni, ramai penjahit baju akan tersenyum gembira.

Belajar Menjahit Baju Kurung

Ye la kan. Bajet untuk beli baju raya, kuih raya, tukar langsir baru dan lain-lain berkaitan tidak perlu dirunsingkan lagi. Hasil menjahit baju semestinya boleh menampung kos perbelanjaan tersebut. Orang jahit baju tak kaya? Jangan melihat pada kegagalan untuk berjaya. Sentiasalah melihat contoh mereka yang telah berjaya. Sampai bila-bila pun kita tak akan berjaya sekiranya pemikiran kita tak diubah.

belajar cara menjahit baju melayu
Produk Terbaru

Mungkin ada dikalangan pembaca sekalian yang belum mengetahui apakah yang dimaksudkan dengan ebook. Ebook adalah sejenis fail digital. Makna lain, buku digital yang dibaca menggunakan komputer ataupun laptop. Mak cik-mak cik semua, mak cik kena ambil cakna dalam istilah-istilah teknologi ni.

Bila lagi nak celik IT kalau bukan sekarang. Asyik beli buku di kedai aje. Tu pun makan kos banyak jugak. Minyak kereta, penat lelah berjalan dan sebagainya. Kalau mak cik beli ebook ni, tak yah susah-susah macam tu. Makcik hanya order, lepas tu, bayar, lepas tu, tunggu ajer emel dari penjual terbabit. Ebook tak yah pakai pos laju. Ebook pakai emel aje. Tut-tut dah sampai. Ha? Emel pun makcik tak tau? Mak cik tanya pada anak makcik la yer.

Lagipun buku digital macam ni susah nak rosak. Bertahun simpan pun tak pudar lagi tulisan dia. Saya tak nak terangkan secara terperinci lagi. Kan nanti ada yang tak faham. Susah pulak duk fikir makna mendalam pasal ebook ni. Dalam artikel ini juga, saya nk war-warkan pada anda semua rakan pembaca blog Pondok Papan berkenaan dengan harga terbaru Ebook Panduan Menjahit Baju.

–>> Harga Terbaru Ebook Panduan Menjahit Baju.

3 thoughts on “Belajar Cara Menjahit Baju Melayu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge