Bisnes Baju Kurung Di Bulan Puasa

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Bisnes baju kurung di bulan Puasa semakin mendapat perhatian masyarakat di kawasan pedalaman. Tidak terkecuali juga dikawasan bandar. Masing-masing sibuk untuk menambah duit tabungan sempena menyambut ketibaan Hari Raya.

bisnes baju kurung
Sikit-sikit.. Lambat laun jadi bukit…

Ketibaan Hari Raya akan bertambah ceria dan gembira andainya segala keperluan dapat dipenuhi dengan sempurna. Baik dalam rumah mahupun luar rumah. Semuanya ingin kelihatan cantik dan berseri-seri.

Bukan orang lain, saya sendiri pun sekarang ini tengah menyiapkan beberapa kelengkapan perabot untuk menyambut ketibaan Hari Raya nanti. Persiapan haruslah dilakukan dengan baik dan seawal mungkin.

Berbalik kepada tajuk, ada satu “lubang baik punya” yang hendak saya kongsikan disini. Ianya amat bermakna buat mereka yang sedang mencari dan menambah sumber kewangan sediada.

Bisnes Baju Kurung di Bulan Puasa

Pengenalan :

Baju kurung merupakan pakaian tradisional yang berkurun lamannya telah wujud. Dan ianya merupakan pakai rasmi dalam sektor pekerjaan.

Setiap daripada seorang wanita dianggarkan memiliki 20 helai baju kurung. Dan setiap satu bulan sekurang-kurangnya mereka mereka akan membeli dua helai baju kurung.

Itu tidak dicampur lagi dengan hasutan promosi kedai baju. Sebab itulah bisnes baju kurung ni akan berkembang dari tahun ke tahun.

Maklum aje la. Mereka buat promosi terbaik punya. Kesian pada mereka yang mempunyai masalah kewangan. Telan air liur la jawabnya.

Apa yang menarik tentang bisnes baju kurung ni?

 1. Keuntungan 100% hingga 300% bergantung pada jenis baju kurung, musim perayaan, lokasi anda menjual dan beberapa faktor lain lagi.
 2. Peluang untuk anda buat duit RM1500 hingga RM4500 sebulan sangat cerah. Lebih lagi pun anda mampu perolehinya.
 3. Tidak perlu beli mesin jahit.
 4. Tidak perlu pergi kelas atau kursus menjahit.
 5. Tidak perlu menjahit langsung.
 6. Tidak perlu buka butik atau kedai.
 7. Tidak perlu beli kain pasang atau kain ela.
 8. Tidak perlu modal berpuluh ribu ringgit.
 9. Modal rendah, kerja mudah, hanya jual, tiada proses teknikal.
 10. Boleh mula secara sampingan dari rumah.
 11. Raya semakin dekat, permintaan semakin tinggi.
 12. Permintaan tidak pernah luput.

Apa yang penting, 100% keuntungan milik anda.

bisnes baju kurung di bulan puasa
Tengoklah sendiri…

Baiklah. Setakat ini sahaja yang mampu saya kongsikan dengan anda semua. Untuk keterangan lebih terperinci, boleh klik pautan dibawah ini.

~~~> Bisnes Baju Kurung

Baca, fahami dan buatlah keputusan yang bijak. Tidak selalunya peluang hebat akan kita miliki. Dan peluang baik itu tidak selamanya kekal disisi kita. Selamat menjalankan bisnes baju kurung di bulan puasa ini.

2 thoughts on “Bisnes Baju Kurung Di Bulan Puasa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge